Έρχεται το Samsung Galaxy S8 mini με οθόνη 5.3 ιντσών; [updated]

Έρχεται το Samsung Galaxy S8 mini με οθόνη 5.3 ιντσών; [updated]

Κάποτε σχεδόν οι περισσότερες ναυαρχίδες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που λάνσαρε η Samsung, είχαν και τις mini εκδόσεις τους. Ωστόσο, αργότερα αυτό για κάποιον λόγο σταμάτησε, ενώ οι φήμες λένε ότι η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει την mini έκδοση του Galaxy S8.
Update: Οι πληροφορίες δεν ισχύουν… θα θέλαμε όμως!
Οι πληροφορίες που επικαλούνται πηγές εκ των έσω κάνουν λόγο για το Samsung Galaxy S8 mini, το οποίο αναμένεται σε περίπου έναν μήνα. Αναμένεται να δώσει στους χρήτες περισσότερες επιλογές όσον αφορά στο μέγεθος της οθόνης, αλλά και την τιμή.
Τα mini που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο παρελθόν ήταν πράγματι πολύ μικρά, προσέφεραν στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν μια πιο οικονομική και λιγότερο δυνατή έκδοση της ναυαρχίδας, αλλά έχοντας το ίδιο design με την κανονική έκδοση. Αργότερα, το μέγεθος σταμάτησε να είναι μικρότερο, απλά ήταν κατώτερες εκδόσεις όσον αφορά στα χαρακτηριστικά.
Για το Samsung Galaxy S8 mini οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα μικρό. Αναμένεται με οθόνη 5.3 ιντσών, μικρότερη από την 5.8 ιντσών οθόνη του Galaxy S8, αλλά μεγαλύτερη από του Galaxy S7. Η ανάλυση λογικά θα είναι Full HD.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αναμένονται να μείνουν ίδια με την κανονική έκδοση όπως ο επεξεργαστής Snapdragon 835, η μνήμη RAM 4GB και οι κάμερες. Ωστόσο, η μπαταρία θα είναι αναγκαστικά μικρότερη
Να πούμε ότι πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για το τι ισχύει. Πως θα σας φαινόταν όμως η ιδεά ενός Galaxy S8 mini;
(www.techblog.gr)
Posted on 2017-04-06 Home, Tα νέα του e-buzz 0 1336

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Recently Viewed

No products

Menu

Top