Είστε κάτοχος iPad 4; Έχουμε πολύ καλά νέα για εσάς

Είστε κάτοχος iPad 4; Έχουμε πολύ καλά νέα για εσάς

Η 4η έκδοση iPad, κυκλοφόρησε επίσημα πίσω στο 2012. Ήταν το πρώτο tablet της εταιρείας με θύρα υποδοχής Lightning. Σημαντικές βελτιώσεις έφερε η συσκευή στην επεξεργαστική ισχύ και στα γραφικά, συγκριτικά με τον προκάτοχό της. Με τα αποθέματα της συσκευής iPad 4 σήμερα να είναι ανύπαρκτα, η Apple δεν έχει τη δυνατότητα αντικατάστασης της συσκευής, σε περίπτωση βλάβης ή θραύσης της συγκεκριμένης έκδοσης.
Φυσικά Apple είναι αυτή και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν ανήκετε στους κατόχους iPad 4 και πληροίτε τις προϋποθέσεις για την αντικατάσταση της συσκευής, θα πρέπει να είστε χαρούμενοι. Η συσκευή σας θα αντικατασταθεί με την έκδοση iPad Air 2, του 2014. Σε σημείωμα εσωτερική αλληλογραφίας της εταιρείας που διέρρευσε, Διαβάσαμε τα εξής:
Από τις 30 Μαρτίου 2017, όλες οι συσκευές iPad 4ης γενιάς, δύναται να αντικατασταθούν, με την έκδοση iPad Air 2. Η ενέργεια αυτή θεωρείται ως αναβάθμιση. Να θυμίσουμε πως η flagship συσκευή του 2014, είναι εξοπλισμένη με Apple A8X chipset με 2 GB ποσότητας μνήμης RAM στο εσωτερικό της. Η οθόνη της συσκευής φέρει ανάλυση 1536 x 2048 και τροφοδοτείται από μία μπαταρία 7340 mAh. Η οπίσθια κάμερα είναι στα 8 MP με διάγραμμα f / 2,2. Επιπλέον διαθέτει εμπρόσθια FaceTime κάμερα στα 1,2 MP για λήψη φωτογραφιών και video.
Οι διαστάσεις της συσκευής παραμένουν όμοιες εκτός από το πάχος, το οποίο είναι 6,1 χιλιοστά, 1,4 mm λιγότερα από την πρώτη έκδοση iPad Air και περίπου 3 mm από την έκδοση iPad 4ης γενιάς.
Εάν έχετε στα χέρια ένα σπασμένο iPad 4, ίσως να καταλήξετε και με iPad Air 2 Gold - αν το επιθυμείτε - την πρώτη έκδοση iPad διαθέσιμη σε αυτή την απόχρωση. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 32 GB και των 128 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, που σημαίνει πως μία συσκευή iPad 4 η οποία χρήζει επισκευής, μπορεί να μετατραπεί σε μία σημαντική συνολική αναβάθμιση.
Για πληροφορίες και λεπτομέρειες επί της διαδικασίας, καλέστε από σταθερό τηλέφωνο, ώρες γραφείου στο 00 800 4414 5417, χωρίς χρέωση.
(www.myphone.gr)
Posted on 2017-04-18 Home, Tα νέα του e-buzz 0 1624

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Recently Viewed

No products

Menu

Top