Το Trinity είναι ένα smartphone και ένα πλήρες Windows PC μαζί!

Το Trinity είναι ένα smartphone και ένα πλήρες Windows PC μαζί!

Αν κάποιος κάνει μια σύντομη αναζήτηση σε crowdfunding platforms, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα projects. Ένα τέτοιο είναι και μια συσκευή που αποκαλείται Trinity και αποτελεί ένα smartphone αλλά ταυτόχρονα και ένα πλήρες Windows PC. Μην μπερδευτείτε όμως και νομίσετε ότι αποτελεί μια dual-boot συσκευή. Αντίθετα, έχει ξεχωριστό hardware για κάθε λειτουργικό σύστημα και μπορεί να τρέξει Windows και Android ταυτόχρονα. Ακόμη επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των δυο, χωρίς καν να χρειαστεί να τερματίσετε τη λειτουργία κάποιου.
Το Trinity έχει αναπτυχθεί από τον Shane Lewis και αναζητεί χρηματοδότηση για την ιδέα του που αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί από το τέλος του έτους. Θα τρέχει Windows 10 και κάποια έκδοση του Android που δεν προσδιορίζεται. Ας δούμε σε αυτό το σημείο όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.
5-inch 800 x 480 display
*Intel Atom E8000 processor
*4GB DDR3L RAM
*128GB storage
*USB 3.0 port
*1 Windows only HDMI port
1 Windows/Android HDMI Port
**Freescale i.MX6 processor
**2GB RAM
**32GB MicroSD card
**4G LTE (CDMA & GSM)
**GPS
Stereo Speakers
13MP rear camera
802.11b/g/n WiFi and Bluetooth 4.1
*Windows,***Android
Τα χαρακτηριστικά αυτά αφορά το μοντέλο με τα 699 δολάρια. Στα $869 θα μπορείτε να αγοράσετε το Trinity Turbo με Pentium N3710 και 4GB RAM & 128GB χώρο. Στα $959 θα κυκλοφορεί το Trinity Ultimate με τον ίδιο επεξεργαστή Pentium N3710 αλλά με την RAM και τον αποθηκευτικό χώρο στα 8GB και 256GB, αντίστοιχα.
(www.myphone.gr)
Posted on 2017-04-18 Home, Tα νέα του e-buzz 0 1445

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Recently Viewed

No products

Menu

Top